26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Öğrencilerden Vali Elban’a Ziyaret…

Öğrencilerden Vali Elban’a Ziyaret…

TÜBİTAK 2204-A 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finali’nde dereceye giren öğrenci ve öğretmenler Vali Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

“Sesimi Duyan Var Mı” projesiyle Değerler Eğitimi/Doğal Afetler ve Afet Yönetimi alanında birincilik ödülü alan Adana Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Nazlı Aksay ile Danışman Öğretmen Hacer Moduk’un ve “Heron Alan Formülüne ve Heron Üçgenlerine Farklı Bir Bakış Matematik” projesiyle Algoritma /Mantıksal Tasarım alanında ikincilik ödülü alan Adana Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Begüm Ertürk, Nazlıcan Özergin ile Danışman Öğretmen Yusuf İpek’in katıldığı ziyarette; derece alan öğrenciler Vali Elban’a projeleri hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerle ve danışman öğretmenlerle bir müddet sohbet eden Vali Elban “Ülkemizin geleceği daima düşünen, araştıran, sorgulayan ve üreten gençlerin elinde. Bu sebeple ilimiz genelinde öğrenim gören öğrencilerimizin aldığı eğitimin kalitesini her geçen gün daha fazla arttırmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin her şeyden önce bilişim ve teknoloji alanlarında ilerlemelerini önemsiyoruz. Bu alanda projeler gerçekleştiriyoruz. Sizin elde ettiğiniz başarı bizim için son derece önemli. Başarınızın diğer öğrencilerimize de örnek olmasını temenni ediyorum. Siz değerli gençlerimizi ve danışman öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” diyerek ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ile Çukurova Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Sezai Sarpkaya’nın da katıldığı ziyaret, yapılan değerlendirmelerle sürdü.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir