29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Öğrenciler ‘çiğköfteli’ etkinlikte eğlendi…

Öğrenciler ‘çiğköfteli’ etkinlikte eğlendi…

Favori Fen Bilimleri Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri, motivasyon ve adaptasyonu güçlendirmek amacıyla öğrencilere yönelik yılbaşı etkinliği kapsamında ‘sıra gecesi’ temalı etkinlik hazırladı. Öğrenciler yapılan etkinlikte, çiğköfte yaptı, şarkılar söyledi, danslar etti.

Düzenlenen etkinlikte Favori Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Kurucusu Özgür Erdoğan, ‘’Bu düzenlediğimiz etkinliğimize katkıda bulunan öğrencilerimize, arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çok güzel bir etkinlik oldu. İnşallah yeni yıl, Adana’mıza ve ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirir’’ dedi.

Okul Müdürü Yağmur Erdoğan ise 2023 yılının her açıdan güzel bir yıl olacağına inandığını dile getirerek, ‘’3 yıldan beri okulda çocuklarımızla birlikte bu mesleğe devam etmekteyim. Çocuklarımız şu an çok mutlu. Onlar mutlu olunca, bizler de mutlu oluyoruz. İnşallah yeni yıla büyük bir başarıyla, sağlıkla, mutlulukla gireceğiz’’ diye konuştu.

Lisenin Biyoloji Öğretmeni Gökhan Çalyan da ‘’Bugün 11. sınıflarımızda yılbaşı etkinliği kapsamında çiğköfte ve sıra gecemizi yaptık. Etkinliğimiz çok eğlenceli ve çok güzel geçti. Bu tarzda etkinliklerle öğrencilerimize verdiğimiz eğitim hem süslüyoruz hem de onların akademik başarısını artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Favori Fen Bilimleri Anadolu Lisesi öğrencileri de düzenlenen bu tarz etkinliklerle sınav öncesinde stres attıklarını dile getirdi.

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir