27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Öğrenci ve velilere trafik güvenliği eğitimi verildi…

Öğrenci ve velilere trafik güvenliği eğitimi verildi…

Adana’da trafik polisleri tarafından öğrenci ve velilere trafik güvenliği eğitimi verildi. Polisler eğitimlerde, “Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım” mesajı verdi. Adana’da trafik konusunda çalışmalar devam ederken son olarak trafik polisleri veliler ve öğrencileri trafik güvenliği konusunda bilgilendirdi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri öğrenci ve velilere trafik güvenliği eğitimi konusunda bir araya geldi. Yüreğir ve Doğankent Aile Destek Merkezlerine giden trafik polisleri burada eğitim verdi.

Velilere ve öğrencilere yönelik verilen eğitimde, trafik akışında yayaların önemi, yayaların uyması gereken kurallar, okul servis araçlarına inme ve binme kuralları, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar konusunda yaş gruplarına uygun trafik eğitimi verildi. Ayrıca eğitimlerde aynı zamanda öğrencilere trafik boyama kitabı ve çeşitli bilgilendirme broşürü dağıtımı yapıldı.

Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, çocuklar üzerindeki trafik bilinci ve sorumluluğunun kazandırılması ve farkındalık oluşturmak amacıyla çocuklara düzenlenen çalışmaların devam edileceği öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir