19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / ”Oğlumu Dövüp Otomobilimi Yaktılar”

”Oğlumu Dövüp Otomobilimi Yaktılar”

Van’da yaşayan Nurten Durdu, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 5 sene önce 5 çocuğuyla birlikte Adana’ya taşınmıştı fakat iddiaya göre burada da uyuşturucu müptelası ve satıcılar G.N., Y.N. ve Y.M., genç kadının Azad (21) ve Okan Abdullah (17) isimli oğullarına uyuşturucu satmaya çalıştı. Kardeşler bu teklifi kabul etmeyince anne Nurten Durdu, 17 yaşındaki oğlunu Antalya’ya gönderdi.”

ANNESİNİ ZİYARET ETMEK İÇİN GELDİ, DARP EDİLDİ

Okan Abdullah 2 hafta önce annesini ziyarete gelmişti. Burada iddiaya göre G.N., Y.N., A.M. ve ismi ortaya çıkmayan 2 kişi daha gençle tartışıp onu darp etti. Oğullarının darp edildiğini öğrenen anne ve ağabey olay yerine gidince grup tarafından taşlandı. Olay sırasında gruptan bir kişi elinden bıçaklandı.

Bıçaklanan şahsın ifadesinde ‘beni Azad bıçakladı’ demesi üzerine Azad Durdu tutuklanarak cezaevine gönderildi.”

ARABALARI KUNDAKLANDI

Grup aileden 300 bin lira talep etmişti, parayı alamayınca 20 Kasım’da Durdu ailesinin evinin önünde duran 01 FU 152 plakalı otomobili yaktılar. Otomobil yanarken saniye saniye görüntülendi. Aile şikayetçi oldu, polis ekipleri kundakçıları yakalamak için çalışmalara başladı.

PARAYI VERMEYİNCE OTOMOBİLİ YAKTILAR

Nurten Durdu,  hala tehdit edildiğini söyledi. Geçen sene uyuşturucu satıcılarının oğlu Okan’ı tehdit ettiğini iddia eden Durdu, oğlunu Antalya’ya gönderdiğini belirtti. Geçen hafta oğlunun ziyaretine geldiğini ancak onu gördükten sonra tekrar tehdit edildiğini ve oğlunun dövüldüğünü söyledi. Oğlunu kurtarmak için olay yerine gittiklerini fakat grubun onları taşladığını dile getirdi. Grup, olayı kapatmak için 300 bin lira istedi ve parayı alamayınca ailenin otomobilini yaktı.

CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK

Grubun halen tehditlerini sürdürdüğünü belirten Nurten Durdu, ”Oğlum suçsuz yere cezaevinde. Devletime sığınıyorum. Oğlum şu anda cezaevinde ve can güvencemiz yok. Otomobilimiz yandı, ancak saldırganlar hala serbest. 17 yaşındaki oğlumu kızımın evine yolladım ve ben başka bir yerde kalıyorum” ifadelerini kullandı.


Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir