30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Ndıaye’lerden sevgiler 1-2

Ndıaye’lerden sevgiler 1-2

STAT: Büyükşehir

HAKEMLER: Sarper Barış Saka **, Mehmet Kısal **, Murat Ergin Gözütok **

KONYASPOR: Sehic *, Uğurcan *,Guılherme *, Soner *, Fracısco *, Mahir * (Dk.60 Muriç *), Ahmet *, Melero *(Dk.60 M.Demir * ), Andreas * (Dk.60 Bruno Paz *), Marlos *, Dıouf *

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç ***, Morel ***, Onyekuru ** (Dk.57 Gökhan İnler **), Akintola **, Ndıaye *** (Dk. 83 Furkan **),Emre **(Dk.73 Belhanda **), Svensson ***, Cherif Ndıaye *** (Dk.83 Gulbrandsen **) , Mert ***, Rodrigues ***, Stambouli ***(Dk.73 Manev **)

KIRMIZI KART: Akintola (Dk.48)

GOLLER: P.Ndıaye (Dk.28) M.Emreli (Dk.40), Cherif Ndıaye (Dk.56 P.)

Adana Demirspor maça çok iyi başladı. Topla daha fazla oynayan ve pas oranı rakibine göre daha yüksek olan Mavi-Lacivertliler doğal olarak üstünlük sağladı ve 28. Dakikada orta saha oyuncusu Ndıaye ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra da ataklarını sıklaştıran Adana Demirspor, ikinci gol için yüklendiği anlarda 40. Dakikada M.Emreli’nin sert şutunda topu kalesinde gördü ve durum 1-1 oldu. İlk 45 dakika böyle bitti.

İkinci yarıya neredeyse Demirspor 10 kişi başladı. 48. Dakikada Akintola kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ancak yine ataklarını yoğunlaştıran Şimşek, 56. Dakikada penaltı kazandı. Bu dakikada Cherif Ndıaye yere indirildi. Atışı da Cherif kullandı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra bir çok net pozisyon buldu Adana Demirspor. Aynı zamanda da kalesini gole kapattı. Devamında ise maçı da Şimşek, 3 puanla tamamlamışını bildi.

İKİ NDIAYE

Takımın iki Ndıaye’si sahne aldı. Önce  orta saha oyuncusu Ndıaye, ardından da golcü oyuncusu Cherif Ndıaye, Adana Demirspor’u  3 puana taşıdılar. Dolayısıyla bu hafta da iki oyuncusu takımını galibiyete götürdü.

MONTELLA SEVİNÇLİ

Takımın Teknik patronu Montella, alınan galibiyetten sonra takımını kutladı. Anlamlı bir galibiyet olarak yorumlayan Montela, “Güzel oynadık. Tabi kırmızı karttan sonra işimiz biraz zorlandı ama skoru tutmasını bildik. Dolayısıyla çok mutluyum. Hafta hafta ligi düşünüyoruz. Şimdi sırada Kayseri maçı var.”dedi.

EKSİK ÇOK

Azar günü oynanacak Kayseri maçında eksik oyuncu fazlalığı var. Kırmızı kart gören Akintola ile birlikte kart cezalısı Onyekuru ile Ndıaye bu maçta forma giyemeyecek. Cezası sona eren Semih, Pazar günü takımdaki yerini alabilecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir