29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Müzeyyen Şevkin, Ceyhan’daki Atık Kirliliğine Dikkat Çekti…

Müzeyyen Şevkin, Ceyhan’daki Atık Kirliliğine Dikkat Çekti…

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen ŞevkinCeyhan Nehri’ndeki kirliliğe dikkat çekerek; “Görüldüğü gibi müsilaj benzeri köpüklerin oluştuğu ve simsiyah akan nehrin etrafında hem tarım yapılıyor hem başka bitki örtüleri de var. İlla insanların mı ölmesi gerekiyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın devreye girmesi için. Bir an önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın insanların ölümü gerçekleşmeden bu konuya müdahale etmeye bekliyoruz” dedi.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Ceyhan Nehri’nde yaşanan atık kirliliğine dikkat çekerek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na çağrı yaptı. Şevkin, bölgeye giderek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Görüldüğü gibi müsilaj benzeri köpüklerin oluştuğu ve simsiyah akan nehrin etrafında hem tarım yapılıyor hem başka bitki örtüleri de var. İlla insanların mı ölmesi gerekiyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın devreye girmesi için. Bir an önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı insanların ölümü gerçekleşmeden bu konuya müdahale etmeye bekliyoruz.”

Geçtiğimiz günlerde balık ve arı ölümlerine neden olan Ceyhan Nehri’ndeki kirliliği yerinde gören Müzeyyen Şevkin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum‘un yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi vermişti. Ancak bakanlıktan henüz bir yanıt gelmedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir