21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Murat Sancak: “Destek zamanı, herkesi bekliyoruz”

Murat Sancak: “Destek zamanı, herkesi bekliyoruz”

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Adana Demirspor kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Bu maçın biletleri bugün 19.40’ta satışa sunulacak. Takımın Avrupa hedefi olduğu için kalan maçlar final havasında geçecek. Dolayısıyla bu maça dair en düşük bilet fiyatı 10, en yüksel bilet fiyatı ise 100 TL., olarak açıklandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise taraftarlara sosyal  medya adresinden seslendi. Karşılaşmanın önemini anlatan Başkan Murat Sancak, ilk olarak bilet fiyatlarını aşağıya çekti ve ardından da taraftarlara seslenerek, “Destek zamanı. Herkesi bekliyoruz.” Davetiyesini çıkardı. Taraftarlar ise Başkana destek vererek maça geleceklerini ifade ettiler.

“KÜLLİYEN YALAN”

Başkan Murat Sancak ayrıca Teknik Direktör Montella ile ilgili çıkan asılsız haberlere de sinirlendi. Başkan, bu haberlerle ilgili olarak da sosyal medya adresinden açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

“Bazı haber sitelerinde, benden izin alınarak Montella hocayla görüşme yapıldığı haberi külliyen yalan. Lig devam ederken Avrupa hedefi olan bir takımın hocasına talip olma nezaketsizliğini ne Trabzonspor başkanı nede Trabzonspor camiasından öyle bir girişim olmaz. Polemiğe gerek yok. Trabzonspor başkanı, yöneticileri haberde geçtiği gibi o nezaketsizliği yapmazlar dedim. Doğru olmadığını söyledim. Bizim dostlarımız. Hem Trabzonspor taraftarı hem de Adana Demirspor taraftarı  sakin olun. Birbirinizi incitmeyin, saygısızlık yapmayın. Sene sonu ola hayrola…”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir