7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Muhtarlara yönelik “Kadın Yaşam Merkezleri Modeli Tanıtım Çalışması” gerçekleştirildi…

Muhtarlara yönelik “Kadın Yaşam Merkezleri Modeli Tanıtım Çalışması” gerçekleştirildi…

Sivil Toplum için Destek Vakfı ve Turkey Mozaik Foundation tarafından hayata geçirilen Yerel Güçlenmeye Destek Fonu’ndan alınan hibe desteğiyle gerçekleştirilen “Kadın Koalisyonu Afet Koordinasyon Ağı: Kadınlar için Kadın Projesi” çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, Kadın Yaşam Merkezi ile iş birliğinde bulunacak muhtarlarla yapılacak çalışmalar, mahalledeki sorunlar ve katılım konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin sonuçları, muhtarların katkı ve rolleri çerçevesinde gelecekte yapılabilecek faaliyetler üzerine tartışmalar gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Kadına Özgürlük ve Eşitlik Derneği (KÖVED) arasında imzalanan “Depremden Etkilenen Alanlarda Kurulmuş ve Kurulacak Kadın Yaşam Merkezlerinde Dezavantajlı Bireylerin Güçlendirilmesine Yönelik Çalışmaların Uygulanmasına İlişkin İşbirliği Protokolü” çerçevesinde Adana’da açılacak olan Kadın Yaşam Merkezi ile bölgedeki kadınların güçlenerek karar mekanizmalarına katılımlarının artırılması ve yerelin sorunlarının çözümüne katkı sağlamaları beklenmektedir.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir