29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Müdür İnci’den 2024 Mesajı…

Müdür İnci’den 2024 Mesajı…

Yıllardır Adana’da huzur ve güvenliği sağlamak üzere özveriyle çalışan Adana Emniyet’inin kahraman polisleri ve şahsı adına; başta Adanalılar olmak üzere tüm vatandaşlara yeni yılda sağlık huzur ve mutluluk dileyen Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Sevinçleri, hüzünleri ve yaşadığımız acı tatlı hatıraları ile bir yılı daha geride bırakırken, büyük umutlar ve beklentiler ile 2024 yılına girmenin heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Huzurlu ve güvenli bir Adana için bu yıl da özveriyle görev yapan mesai arkadaşlarımızla, zaman mefhumu gözetmeksizin görevimizin başında olacağız.

2024 yılına girerken; Devletimizin bekası, halkımızın huzuru ve sükunu uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla yad ediyor, mesai arkadaşlarıma, çok kıymetli ailelerine ve tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir