27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Motosikletli kapkaççılar yakalandı…

Motosikletli kapkaççılar yakalandı…

Birkaç saat arayla yolda yürüyen iki vatandaşın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan motosikletli 2 şüpheli, polisin kovalamaca sonucu yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yüreğir ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde yolda yürürken telefonla konuşan Hüseyin Y.’nin (42), arkasından motosikletle yaklaşan 2 kişiden biri, elindeki telefonu alarak kaçtı. Bu olaydan kısa bir süre sonra aynı mahallede İbrahim K.’nin (32) telefonu da yine aynı yöntemle çalındı.
Kapkaç olaylarının ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmada şüphelilerin, çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu öğrenilen İ. C. (19) ile S. Ç. (21) olduğu saptandı. Şüpheliler, Levent Mahallesi’nde kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı.Emniyete götürülen şüphelilerden Serhat Ç.’in kullandığı motosiklete el konulurken, kendisine de plakasız ve ehliyetsiz araç kullanma, kask takmama gibi kusurlarından dolayı yaklaşık 5 bin lira idari para cezası uygulandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ. C. ile S. Ç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir