18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Miniklerin ‘Bilim Şenliği’ coşkusu…

Miniklerin ‘Bilim Şenliği’ coşkusu…

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde başarılı eğitimin yanında sosyal etkinlikleriyle de öne çıkan Şehit Erhan Taştimur İlkokuluBilim Şenliği etkinliği yaptı. Miniklerin hazırladıkları deneyler katılımcılar tarafından beğeni alırken, öğretmenleri de öğrencilerinin başarılı çalışmaları ile guru Şehit Erhan Taştimur İlkokulu, Bilim Şenliği düzenledi. Okulun konferans salonunda düzenlenen şenlik programına; Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik, Şube Müdürleri Murat Çiçekdal, Hakan Üstün, Bayram Ali Yıldırım, Şehit Erhan Taştimur İlkokulu Müdürü Neşat Arıkan, müdür yardımcıları Hasan Yılmaz, Mehmet Sinan Pamukci ve çevre okul müdürleri katıldı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Şehit Erhan Taştimur İlkokulu Bilim Şenliği’ni organizasyonunu; 4-A Sınıf Öğretmeni Necla Karahan, 4-B Sınıf Öğretmeni Hülya Aydın, 4-c Sınıfı Öğretmeni Berna Kara, 4-D Sınıfı Öğretmeni Sabriye Gürer, 4-E Sınıfı Öğretmeni Aytekin Köken, 4-F Sınıf Öğretmeni Hatice Özkır, 4-G Sınıfı Öğretmeni Orhan Moralı ve 3-F Sınıfı Öğretmeni Ayşegül Demir Dağlı yaptı..

Öğrencilerin bilimin keyifli anlarına şahit olduğu etkinlik büyük beğeni alırken, şenlikte görev alan öğretmenler öğrencileri deneylere ortak edip, yaşayarak öğrenmelerine katkıda bulunduklarını söyledi.

Şehit Erhan Taştimur İlkokulu Müdürü Neşat Arıkan da şenlik hakkında yaptığı açıklamada, “Bilim şenlikleri, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, bir çok alanda hayal güçlerinin sınırlarını genişletmektir. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşim noktasıdır.

Şehit Erhan Taştimur İlkokulu olarak, öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Düşünen, araştıran, keşfeden, icat eden nesillerin yetişmesi dileğimle, bilim şenliğimizde emekleri olan, etkinliği organize eden psikolojik danışma öğretmenimiz Ayşe Seda Baykuş’a öğretmenlerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Minik mucit öğrencilerin ellerinden çıkan icatları bilim şenliğine katılan davetlilere sergilediler. İcatlarını tanıtan ve kendilerini ifade etme fırsatı bulan öğrenciler başarı ile tanımlarını yaptılar.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir