Yaz Kur’an Kursları ve kreşlerde eğitim alan çocuklara yönelik Trafik Güvenliği konularında bilgilendirme ve eğitim faaliyetleri yapıldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Trafik Güvenliği konularında bilgilendirme çalışmaları yapılmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında yaşlı, genç çocuk demeden bilgilendirmeler devam ederken, son olarak Yaz Kur’an Kursları ve kreşlerde eğitim alan çocuklara ulaşıldı.

Camilere giderek Yaz Kur’an Kursları’nda eğitim gören öğrencilere ulaşan polisler Trafik Güvenliği konuların tek tek anlattı. Öğrenciler merak ettikleri konuları polis amcalarına sorarak bilgiler aldı. Yapılan çalışmanın ardından ekipler Yaz Kur’an Kursları’ndan ayrıldı.

Ardından ise ekipler kentte faaliyet gösteren kreşlerde bulunan minik öğrencileri ziyaret etti. Eğlenceli vakitlerin geçirildiği kreşlerde polisler uygulamalı olara Trafik Güvenliği ve trafik kurallarını öğrencilere anlattı. Eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren polisler minik öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtladı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgi paylaşımında şu ifadelere yer verildi;

“Yaz aylarında açılan Kur’an-ı Kerim kurslarında ve kreşlerde eğitim alan çocuklarımıza Trafik Güvenliği konularında bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir.”