7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Mesut Dikel’den ‘Altın Dokunuşlar’ sergisi…

Mesut Dikel’den ‘Altın Dokunuşlar’ sergisi…

Ressam-Hattat-Sedefkar Mesut Dikel, Çukurova Belediyesi-Adana tabip Odası 100. Yıl Kültür Merkezi’nde açılacak olan ‘Altın Dokunuşlar’ adlı 57. kişisel sergisine hazırlanıyor.

Eserleriyle göz kamaştıran Ressam-Hattat-Sedefkar Mesut Dikel, yaprak halinde ve ezilmiş olarak 22 ayar altın kullanarak yaklaşık 1,5 yıllık bir emeğin sonucunda çıkan eserlerini, sanatseverlerle buluşturacak. Dikel’in bu özel sergisi, hat sanatının zarifliği, sedef sanatının göz alıcı güzelliği ve resim sanatının duygusallığı altın ile buluşarak unutulmaz bir sanatsal deneyim sunacak.

Eski dönemlerde “Zerendut” Altınlamak anlamında isimlendirilen bu tarz eserleri yapan Türkiye’deki birkaç sanatçı arasında yer alan Mesut Dikel, eserlerinde klasik ve modern tarzda, hüsn-i Hat yazı sanatı, siluet portre, desen tarzı çalışmalara yer veriyor.

 

Mesut Dikel’in altın gibi değerli ‘Altın Dokunuşlar’ adlı 57. kişisel sergisi Çukurova Belediyesi-Adana tabip Odası 100. Yıl Kültür Merkezi‘nde 9 Şubat Cuma Günü saat 18.00’da açılacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir