26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Mangal keyfi…

Mangal keyfi…

Bu yıl 3.’sü düzenlenen ‘Portakal Çiçeği Karnavalı’nın en farklı ve ilgi çekici etkinliği Seyhan Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde Mıdık–Hadırlı Kavşağı’nda toplanan vatandaşlar portakal bahçeleri arasında ‘çalgılı pazar yürüyüşü’ yaparken yürüyüşün ardından mangal keyfi gerçekleştirildi. Etkiliğe Adana Valisi Mustafa Büyük ve ünlü sanatçı Selda Bağcan’da katıldı.

Yürüyüşün ardından mangal keyfi gerçekleştirildi. Çiğer, kuşbaşı ve kebaplar yanan mangallarda pişirilirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Mustafa Büyük’ün ve Sanatçı Selda Bağcan’ın kebaplarını kendi elleri ile yaptı. Başkan Karalar’ın kebap yapmadaki marifetlerini gören vatandaşlar uzun süre alkışladı.

Etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu gibi etkinliklerin her yıl devam edeceğini söyledi. Yemeklerin yenilmesinin ardından etkinliğe katılan Adanalılar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir