18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kuruluş Yıl Dönümü…

Kuruluş Yıl Dönümü…

-Gazetemizin Kurulduğu günden itibaren yerel habercilik alanında kaliteli ve güncel yayınlarımız ile okuyucuların beğenisini ve takdirini kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz Meslekte 44. Yıl Gazetemizde’de 28. Yıla merhaba dedik ve her zaman her koşulda siyasi ve aktüel haberlerde taralı-tarafsız her kesimin beğenisini taktirini kazanmaya devam ettirmeye devam ederken gazetemizin başarılarından’da söz ettirmen in’de halı gurunu yaşıyoruz.
Gazetemizin gerçekleştirdiği 28. Kuruluş balomuzda bizleri onurlandıran meslektaşlarım Türkiye Gazeteciler Federasyonu başkan yardımcısı ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti başkanı Cafer Esendemir,Çukurova gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu üyesi Süreyya Uri,Türkiye spor yazarlar deneği adana şube başkanı Kerim Hoşfikirer,Türkiye spor yazarlar derneği yönetim kurulu üyesi İsmet ramazan Şelcuk,Seyhan belediye basın danışmanı Hüseyin Arat, Çukurova gazeteciler cemiyeti üyesi ve Yüreğir belediyesi basın danışmanı Şehmuz baysal, Türkiye Gazeteciler Federasyonu denetleme kurulu üyesi ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti onursal başkanı Şahin Özer, Türkiye Gazeteciler Federasyonu denetleme kurulu üyesi ve Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ceyhun Özer,, ,Geçmiş dönem Ceyhan belediye başkanı Alemdar Öztürk,Ceyhan Belediyesi başkan yardımcısı Ertuğrul Belgül,İş adamı Ali adanalı, Atlas sürücü kursu yönetim kurulu başkanı Umut Topal ve Turan Topal,6 Ocak Esnaf Kefalet ve kredi kooparatif başkanı Selçuk kanlı,Ceyhan Belediyesi meclis üyeleri Alaattin Yıldırım,İlker Önük,, Memleket Parisi il başkanı Celal Güven,Memleket Partisi Ceyhan ilçe başkanı Mevlüt Tosun ve yönetim kurulu üyeleri,Ceyhan Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Ferruh Aslan,Tuhafiyeciler odası başkanı Mustafa Yıldırım,,Ulaştırma Esnaf Odası başkan yardımcısı Kaffur Kalçık,,Demokrat Parti MKK üyesi Celal topaloğu,Demokrat Parti ilçe başkanı Hüseyin Demiray ve yönetim kurulu üyeleri,, Zübeyda hanım mahallesi muhtarı Metin Dündar, Turizimci Yumurtalık Marin Otel imtiyaz sahibi Özcan Bilgi,Yasin Kahraman,Özaltın plaket yönetim kurulu başkanı Namık Öztoprak ile çok sayıda dostlarımız bizlere destek verdiler.
KARACA’YA TEŞEKÜRLER
Türkiye gazeteciler Ferderasyon başkanı Yılmaz Karaca Gazetemizin 28 yılı dolayısıyla düzenlediğimiz gecemize katılamamasından dolayı bizleri onurlandırarak bir kutlama mesajı gönderdi. Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu başkanı Yılmaz Karaca her koşulda Yerel gazetelerin zor şartlar altında görev yaptıklarının altını çizen Karaca gazetemizin 28 yılını kutlayarak başarın devamını diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir