Adana’da küçük kız, caddede karşıdan karşıya geçmek için önce yol kenarında durup, araçların geçmesini bekledi; sonra da hızla karşı yöne doğru koşmaya başladı. Bu esnada caddede seyir halinde olan bir sürücü, aniden önüne çıkan çocuğu gördüğünde frene bastı ama küçük kıza çarpıp onu altına aldı. Sürücü, aracını durdurup aşağıya indi; çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilini kaldırıp, altında kalan çocuğu çıkarttı. O anlar, güvenlik kamerasına da yansıdı. Hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aniden Caddeye Çıktı

Yürekleri ağza getiren olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Yeşilevler Mahallesi’nde yaşandı. Barış Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen küçük bir kız, önce bir süre yol kenarında durup, sol tarafındaki araçların geçmesini bekledi; sonra aniden koşarak caddeye atıldı. Bu esnada caddede otomobiliyle seyir halinde olan bir sürücü, aniden önüne çıkan çocuğu son anda fark edip frene bastı.

Arabanın Altında Kaldı

Araç, küçük hızla küçük kıza çarpıp savurdu; sonra da onu altına aldı. Sürücü, otomobilini durdurdu; arabadan aşağıya inip, çevredeki vatandaşların da yardımıyla aracı havaya kaldırdı. Çocuk, mahsur kaldığı yerden kurtarıldı; sonrasında da mahalle sakinlerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza anı ve sonrasında yaşananlar da bir işyerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı.