17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kozan’da Dokunaklı Hikaye!

Kozan’da Dokunaklı Hikaye!

Kozan’da yaşayan Hülya Aktaş Erdoğan ve kızı Durdu Hüda Erdoğan (36) kızının engellerini aşması ile büyük mutluluk yaşıyor. Anne Hülya Erdoğan, kızının doğum sırasında beyinde oluşan problem nedeniyle sağ tarafının felç olduğunu ve zihinsel engelli kaldığını anlattı. Hülya Erdoğan, kızının Kızılay gönüllüsü olduğunu kedileri çok sevdiğini her gün 25 kediye elleri ile yemek hazırlarken her kedisine ayrı ayrı isimler vererek hepsi ile birebir ilgileniyor.

Hüda Aktaş kedileri çok sevdiğini ifade ederek, “Onları çok seviyorum. Çok kedim var. Onlarla oyun oynuyorum. Benim ipimle oynarlar. Her gün yemek mama veriyorum. Her gün sabah kucağıma çıkar beni severler. Hepsinin ayrı ismi var” dedi.

Anne Hülya Erdoğan ise “5 yıldır kedilere bakıyoruz. Anne, kız Kızılay gönüllüsüyüz. Ben Kızılay Kozan Kadın Kolları Başkanıyım. Aynı zamanda, kızım burada kedilerle çok mutlu oluyor. 5 kediye birlikte bakıyoruz. 20 kedimiz var. İlk 12 kedimiz vardı. Sağ taraf felçti kedilere ip sararak onlara bakarak kısmen iyileşti. Kızıma çok iyi geliyorlar. Onlarla birlikte oynuyor beraber hareket ediyorlar” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir