27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Köpeği Bıçakladılar…

Köpeği Bıçakladılar…

Sokak köpeği, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklandı. Köpek, tedavisinin ardından doğal ortamına bırakıldı.

Alınan bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sahipsiz olan ve vatandaşların gönüllü olarak bakıp, ‘Beyaz’ adını verdiği sokak köpeği, Adana Adliyesi civarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Sol kaburga kısmının bulunduğu noktadan derin bir şekilde yaralanan ve kanlar içinde kalan köpeği, gönüllü bakıcısı olan 48 yaşındaki Murat Gür fark etti.

Adliye arka kapısındaki işyerinde ‘arzuhalcilik’ yapan Gür, durumu hemen Adana Büyükşehir Belediyesine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, köpeği özel bir veteriner kliniğine kaldırdı. Veteriner hekim Ufuk Çiftçi ‘Beyaz’ adlı köpeğe cerrahi işlemlerde bulunduktan sonra yarasına da dikiş attı. Köpek, tedavisinin ardından yeniden doğal ortamına bırakıldı.

Köpeğin gönüllü bakıcısı olan Murat Gür, ” Sabah köpeğe mama vermek isterken, karın kısmındaki derin bir kesiği fark ettim. Jilet ya da bıçak gibi kesici bir aletle köpeğe zarar verildiğini gördüm” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir