3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kocaispir, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor…

Kocaispir, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor…

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, esnaf, vatandaş ve mahalle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, Dede Korkut, Güzelevler, Serinevler, Cumhuriyet, Kışla ve Akdeniz mahallelerini ziyaret ederek, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Kocaispir, bölge halkıyla yakın temas kurarak, onların sesini doğrudan duymaya büyük önem veriyor. Keresteciler ve Mobilyacılar sitesi, Karşıyaka Semt Pazarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretleri sırasında esnaf ile buluşan Başkan, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı, Konyalılar ve Ereğliler Kültür ve Dayanışma Derneği, 19 Mayıs Gençlik Eğitim ve Yardımlaşma Derneği gibi yerel derneklerde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittiği her mahallede geniş bir ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Kocaispir, Yüreğir’de geçirdiği 4 buçuk yıllık görev süresince gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar da, Kocaispir’e ilgisinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Bu buluşmalar, Başkan Kocaispir’in halka yakın ve duyarlı yönetim anlayışını yansıtıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir