28 Nisan 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Kocaispir, Kadın Sanayicilerle Bir Araya Geldi…

Kocaispir, Kadın Sanayicilerle Bir Araya Geldi…

Başkan Kocaispir, kadın sanayicilerin Adana ekonomisine katkılarına dikkat çekerek, kadın girişimcilerin ve sanayicilerin ekonomiye sağladığı değeri önemsediğini belirtti. Bu tür toplantıların kadınların iş dünyasındaki varlığını ve başarılarını daha görünür kılmak adına önemli olduğunu ifade etti.

Toplantı, kadın sanayicilerin sektörde karşılaştıkları zorlukları, başarı hikayelerini ve sektöre dair öngörülerini paylaştıkları bir platform olarak işlev gördü. Ayrıca, kadınların iş gücüne katılımını artırmaya ve onları desteklemeye yönelik politika ve projelerin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Kocaispir, Adana’nın sanayi ve ekonomi alanında daha da güçlenmesi için kadın sanayicilerin önemli bir rol oynayacağını ve bu buluşmanın, kadınların ekonomideki yerini güçlendirmeye yönelik atılan adımlardan biri olduğunu vurguladı. Ayrıca, kadınların hayatın her alanına daha fazla dokunuş yapabilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini belirtti.

AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık da siyasetin bir iddia işi olduğunu ve Adana’nın Türkiye’de kadınların yaşamak isteyeceği bir il olacağını ifade etti. Kadınların en fazla mutlu olduğu ilin Adana olacağını söyleyerek, Başkan Kocaispir’in “Kadın Dostu Belediye” anlayışıyla hizmet vereceğini belirtti.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kadın Sanayiciler Platformu Başkanı Ayça Çelik Gözek ise platformun kuruluş amacı hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir