19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Kırmızı-beyaz gece…

Kırmızı-beyaz gece…

Adana ve Türkiye’nin önde gelen dans eğitmenlerinden biri olan ve hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de tüm dikkatleri üzerine çeken Ata Ivak’tan yine ses getiren bir organizasyon. Center Stage’de düzenlenen geceye katılanlar; kırmızı ve beyaz tonlarındaki kıyafetleriyle dikkat çekti; gece boyunca şarkılar dillerden, meşaleler ellerden düşmedi. Yakılan ateşin başındaki Latin danslarıysa geceye ayrı bir renk kattı.

Dillerden şarkılar, ellerden meşaleler düşmedi; kırmızı ve beyaz tonlarındaki kıyafetleriyle geceye katılıp, yakılan ateşin başında Latin esintisi estirdiler. Ata Ivak, yine fark yaratan bir organizasyonla Adana gecelerine renk kattı.

SES GETİREN BİR GECE
Adana’dan yola çıkıp, Türkiye’nin önde gelen dans eğitmenlerinden biri olan, aynı zamanda da hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve yaptığı başarılı çalışmalarla öne çıkan Ata Ivak, yine fark yaratan bir geceye imza attı. Kentin gözde mekanları arasında gösterilen Center Stage’de gerçekleştirilen etkinlik, kentteki dans tutkunlarını buluşturdu. Geceye katılanlar şıklıkları kadar, kırmızı ve beyaz tonlarındaki kıyafetleriyle dikkat çekti.

ATATÜRK TİŞÖRTLERİ
Latin esintilerinin estiği gecede dillerde şarkılar; ellerde meşaleler eksik olmadı. Ata Ivak ve eşi Burcu Ivak, üzerlerine giydikleri Atatürk tişörtleriyle de öne çıktı. Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Tanır Emre Üzelgeçici de geceye katılanlar arasında yer aldı. Etkinlikte ‘10. Yıl’ ve ‘İzmir Marşı’ da hep bir ağızdan söylenip, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 99. yılı da bir kez daha kutlanmış oldu.

‘LATİN ATEŞİ’ YANDI
Mekandaki coşku, gecenin ilerleyen saatlerinde Adana’nın sokaklarına taştı. Özel bir haznede yakılan ateş, ‘Latin ateşi’ne dönüştü; Ata Ivak ve dans tutkunları sokakta doyasıya dans etti. Hal böyle olunca da objektiflere birbirinden renkli görüntüler yansıdı. Sokaktan geçen vatandaşlar da dans eden çiftleri görünce önce bu duruma şaşırdı; sonrasında alkışlarıyla onları dansları nedeniyle kutladı.

DANSIN EVRENSEL DİLİ
Adana’nın 7/24 yaşayan bir şehir olduğunu ve kentin kültürel mirasını, Latin ateşiyle harmanladıklarını kaydeden Ata Ivak, “Haftanın 4 günü düzenlemiş olduğumuz dans geceleriyle geniş bir kitleye ulaşıyoruz. Bir yandan pistte dans edip, diğer yandan da aramızdaki dostluk bağlarını güçlendirirken, yeni arkadaşlıklar da ediniyoruz. Dansın evrensel dilini konuşup, Adana gecelerine renk katıyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir