18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kimya fabrikasındaki yangın söndürüldü…

Kimya fabrikasındaki yangın söndürüldü…

Adana’da dün akşam kimya fabrikasında başlayan ve sabaha kadar devam eden yangın söndürülürken, itfaiye ekipleri soğutma çalışması yapıyor.
Sarıçam ilçesindeki, Adana Organize Sanayi Bölgesi’ndeki zirai tarım ilaçları ve türevlerinin üretildiği kimya fabrikasında dün akşam yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, tedbir amaçlı fabrika çevresine giriş ve çıkışları sınırlandırdı, etraftaki işletmeleri de boşalttı.
Adana Valisi Süleyman Elban ve İl Emniyet Müdürü Doğan İnci yangın bölgesinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Fabrika içinde kimyasal malzemelerin bulunduğu bölümde zaman zaman patlamalara da yol açan yangın, ekiplerin müdahalesiyle gece kontrol altına alındı. Sabaha karşı ise yangın tamamen söndürüldü. Ekipler fabrikada soğutma çalışması yapıyor. Yangında can kaybı olmazken, büyük maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir