8 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / KAZAKİSTAN MÜŞAVİR ZİYARETİ…

KAZAKİSTAN MÜŞAVİR ZİYARETİ…

KAZAKİSTAN CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİK MÜŞAVİRİ ASKHAT KESSİKBAYEV CEYHAN’DA

Kazakistan Cumhuriyeti Büyükelçilik Müşaviri Askhat Kessikbayev, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, tüm Kazakistan halkına selam ve muhabbetlerini ilettiğini ifade ederek, Kazakistan Türkiye arasındaki ilişkilerin güç kazanmasının önemine değindi.

Başkan Alemdar Öztürk şunları söyledi:
” Ceyhan Belediyesi olarak, Kardeş ülke Kazakistan Cumhuriyeti ve Türkiye arasında devam eden soysal, ekonomik ve kültürel ilişkilerin daha da güçlenmesi adına Ceyhan’dan da katkı sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu anlamda geçmişte aynı tarihi ve kültürel bağlarla birbirine bağlı iki ülke arasındaki ilişkilerin güç kazanması kardeş ülke Kazakistan ve ülkemiz açısından büyük önem arz ediyor. Tüm Kazakistan halkına şahsım ve hemşehrilerim adına selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum”

Kazakistan Cumhuriyeti Büyükelçilik Müşaviri Askhat Kessikbayev ise gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “kendimizi evimizde hissettik, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Sayın Alemdar Öztürk’e ve tüm Ceyhanlılara çok teşekür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Alemdar Öztürk tarafından Büyükelçilik Müşaviri Kessikbayev’e Ceyhan’ın simgelerinden olan şahmeran biblosu armağan edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir