26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kaza iki ölü,iki yaralı…

Kaza iki ölü,iki yaralı…

Kazada, 51 yaşındaki Bülent Gökgöl ve 52 yaşındaki Hüseyin Gündüzalp, otomobil içinde sıkışarak öldü, 50 yaşındaki Aysel Kılınç ile 47 yaşındaki Seyfi Kahraman ise yaralandı.

Olay gece yarısı merkez Çukurova İlçesi Topalak Mahallesi’nde meydana geldi. Çatalan Batı Köprüsü’nden Topalak Mahallesi’ne giden sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 HZ 015 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce refüje çarptı, sonra da şarampole yuvarlandı.

Otomobil, yoldan yaklaşık 3 metre aşağıdaki kafeteryanın duvarlarına çarparak yan yattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine, polis ekibi ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yan yatan otomobilin içinde sıkışan Bülent Gökgöl ve Hüseyin Gündüzalp öldü, Aysel Kılınç ile Seyfi Kahraman ise yaralandı.

Gökgöl ve Gündüzalp’in cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kahraman’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Kılınç’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya çok yönlü devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir