26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Kaza, 5 ölü 3 yaralı…

Kaza, 5 ölü 3 yaralı…

Binek aracın köpeğe çarpmamak için karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Olay Havutlu Mahallesi, Karataş Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana’dan Karataş istikametine giden lüks bir cip Havutlu’yu geçtikten sonra karşısına köpek çıktı. Sürücü, köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı şeride geçerek kamyonete çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarına savruldu. Kamyonetin içinde bulunan Hakan ve Mehmet Yıldırmaz, Gülcan, Kazım ile çocuk Ece Emrullah Ant olay yerinde hayatını kaybetti. Yıldız Ant ve 2 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yaralılar araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen vatandaşlar ve polis sıkışanları çıkartıp ambulanslarla hastaneye kaldırdı.
Kazadan sonra olay yerine gelen vatandaşlar ise kaza sonrası ortalığın savaş alanı gibi olduğunu, sıkışan yaralıları çıkardıklarını, kazanın köpeğe çarpmamak için cipin manevra yapması sonucu meydana geldiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir