25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / KAYMAKAM VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ERDEM’E ZİYARET…

KAYMAKAM VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ERDEM’E ZİYARET…

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i ziyaret etti.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret eden Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı. Kurumlar arası diyaloğun gelişmesi, Ceyhan’a yapılacak hizmetlerin tüm kurumlarla birlikte istişare içerisinde yürütülmesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Yılmaz, Başkan Erdem’e çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Mülki amirimiz Sayın Dr. Bayram Yılmaz ve güzide ilçemizin huzur bekçisi sayın Müdürümüz Alper Tunga Berberoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ceyhan Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm vazifeleri gayretle yapıyoruz. İlçemize yapılacak yatırımları önemsiyor ve bu bilinçle projeler hazırlıyoruz. Ceyhan’a gönül vermiş birisi olarak Kaymakamımız Dr. Bayram Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürümüz ile her zaman istişarelerimiz sürecektir.” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir