6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / KAYMAKAM MUHAMMED GÜRBÜZ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU…

KAYMAKAM MUHAMMED GÜRBÜZ ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU…

Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Zahit Çetin İlkokulunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci yarıyıl karne törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla, öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Kaymakam Muhammed Gürbüz Zahit Çetin İlkokulundaki karne törenine katılarak, ana sınıfı, özel eğitim sınıfı ve ilkokul öğrencilerinin karne heyecanlarına ortak oldu. Karne dağıtım töreninde Kaymakam Muhammed Gürbüz’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Bozkurt eşlik etti. Kaymakam Muhammed Gürbüz, sınıflara girerek, öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek ve sohbet ederek, tatilde ilk yarıyılın yorgunluğunu atlatmak için sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılarak tatili iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu. Büyük fedakârlık ve özveri göstererek çocuklarımıza hayat rehberi olan öğretmenlerimize de teşekkür etti.
Renkli görüntülere sahne olan karne dağıtım töreninde Kaymakam Muhammed Gürbüz, öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduğu için çok mutlu olduğunu, karne heyecanıyla birlikte öğrencilerin yorucu bir yarıyılı geride bıraktıklarını, yarıyıl tatilinin zorlu sınavların ardından hem dinlenme hem de ikinci yarıyıl için gereken enerjiyi depolama adına iyi bir fırsat olacağını ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir