29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Karalar’dan 2024 yeni yıl mesajı…

Karalar’dan 2024 yeni yıl mesajı…

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2023’ün son mesai günlerinde belediye personeliyle bir araya gelerek yeni yıl mesajını paylaştı. Deprem felaketi ve terör olaylarına değinen Başkan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi personelinin depremzedelere yönelik özverili çalışmalarını takdirle karşıladı.

Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin farklı görüşlere saygı duyan bir yönetim anlayışıyla hareket ettiğini vurgulayarak, 2024 yılında halka daha fazla hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Başkan Karalar, şu açıklamalarda bulundu: “Henüz 12 şehidimizin acısı taze. Her türlü terörü lanetliyoruz. Vatanımızda barış ve huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bu uğurda şehit olan kahraman askerlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize şifalar diliyorum.”

Başkan Zeydan Karalar, görevi devralmalarının üzerinden geçen 5 yıl içinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mali yapısını güçlendirdiklerini belirtti. Borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı hale getirerek borçlanma gereksinimi olmadan halka hizmet etme gücü kazandıklarını ifade etti. Karalar, “2024’te ve önümüzdeki dönemde hemşehrilerimize verdiğimiz hizmeti her kulvarda artıracağız, Adana’mızın hak ettiği yere gelmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

2023 yılının Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yılı olması nedeniyle büyük önem taşıdığına vurgu yapan Başkan Zeydan Karalar, 2024 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak için çalışmanın her vatandaşın görevi olduğunu belirtti. Başkan Karalar, Türk Milleti’ne barış, huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir 2024 diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir