5 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / KANALLAR BATAKLIĞI, GÖL ÇÖPLÜĞÜ ANDIRIYOR…

KANALLAR BATAKLIĞI, GÖL ÇÖPLÜĞÜ ANDIRIYOR…

Adana’nın merkezinde bulunan birçok sulama kanalı kötü görüntüleri ile dikkat çekerken pislikten bataklığı andıran kanallar, insan sağlığını da tehdit ediyor. Sulama kanalı etrafında ikamet eden vatandaşlar, kokudan duramadıklarını belirterek, su akmadığı dönemlerde nehirden gelen suların kanalda birikmesiyle böceklerin ve sineklerin üreme noktası haline geldiğini, bu görüntünün Adana’ya yakışmadığını dile getiriyor. Vatandaşlar yetkililerin duyarsızlığından şikâyet ederek, kanalların bir an önce temizlemesini istiyor.
YETKİLİLERE ÇAĞRI
Özellikle tüm Adanalıların hafta sonu aileleriyle birlikte vakit geçirdiği Seyhan Baraj Gölü etrafına atılan atıklar çevre kirliliği oluştururken suların çekilmesiyle gün yüzüne çıkan ve kıyıda biriken atıklar insan sağlığını tehdit ediyor. Su seviyesinin düşmesi sonucu kötü koku vatandaşları rahatsız ederken, Seyhan Baraj Gölü’ne fotoğraf çektirmek için giden gelin ve damatlar çöp karşısında fotoğraf çektiremeden ayrılmak zorunda kalıyor. Vatandaşlar bu konuda yetkililere çağrıda bulanarak, gölün bir an önce temizlenmesini istiyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir