19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadınlar atölyeleri gezdi…

Kadınlar atölyeleri gezdi…

 29 Ekim Kadınları Derneğii Adana Şube Başkanı Aysel Ulusoy, ‘’Seyhan Belediyesinin hayata geçirdiği proje kadar bizi memnun eden husus kadınlara sağladıkları istihdam oldu’’ dedi.

Başkan Ulusoy, ‘’Bu etkinlikte bulunmamızın nedeni Başkan Kemal Akay’ın bugüne kadar vatandaşın vergilerini nereye, ne kadar harcadıklarını gösteren bir etkinlik tertipledik. Seyhan Belediyesi’ndeki görevli arkadaşlar bizlere tek tek yaptıkları projeleri gösterdiler. Bizim derneğimiz için önemli olan husus yapılan işlerden ziyade, kadına yapılan istihdam sağlamaları oldu. Bunun yanı sıra yapılan projeler dışında öğrencilere burs vermeleri, kıyafet ihtiyaçlarının giderilmesi ve durumu olmayan ailelere aş evlerinde yemek ikram edilmesi bizi memnun eden bir diğer husus oldu. Yaptıkları projelerden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a ve Seyhan Belediyesi’ne böyle bir etkinlikte bizi kabul ettikleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Projeleri İncelediler

29 Ekim Kadınları Derneği Adana Şubesi üyeleri etkinlik kapsamında Seyhan’ın çeşitli bölgelerinde bulunan 6 farklı projeyi gezdi. Akif Kemal Akay’ın başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projeleri incelemek amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan dernek üyeleri, hayata geçirilen projelerden çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Üyeler, tesis gezisi programı boyunca Yeşil Yuva Bilgi Evi, Kadın Dayanışma Merkezi, Dikimevi, Selman-ı Pak Kültür Merkezi’nde yemek molası, SEYTİM, Özgür Kadın Parkı’na gidildi. Kompost Tesisleri ve Kırsal Kalkınma Merkezi’ne ait bilgilerde gezi esnasında yolcularla paylaşıldı.

Akif Kemal Akay’da Ziyarette Bulundu

Selman-ı Pak Kültür Merkezi’nde yemek molası veren dernek üyelerine Başkan Akif Kemal Akay’da katıldı. Dernek üyeleri ile birlikte yemek yiyen Akay üyeler ile sohbet etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir