14 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / ‘’Kadın Muhtardan Mahalle Sakinlerine Sağlık Desteği’’

‘’Kadın Muhtardan Mahalle Sakinlerine Sağlık Desteği’’

Yerel ve Sığınmacı Halka Yardım Derneği (YSYD) kurumu  ve Toros Mahalle Muhtarlığından mahalle sakinlerine sağlık ve sağlık ekipmanı desteği çalışması başlatıldı.

Toros Mahalle Muhtarı Sibel Polat . Yerel ve Sığınmacı Halka Yardım Derneği üyeleri ile yaptığı çalışmada, ihtiyaç sahibi mahalle halkına sağlık konusunda birçok ihtiyacını ücretsiz olarak karşılayacaklarını belirtti.

Toros Mahalle Muhtarı Sibel Polat, herhangi fizik tedavi yardımcı cihazı temini, Walker (yürüteç), baston,  tripod,  tekerlekli sandalye (çocuk ve yetişkin için), hasta bezi, havalı yatak (yatak yaraları için) , hastane tipi yatak, bel-boyun-diz -el bileği ortezleri ( korse), protez, Devlet hastanesinde karşılanamayan ameliyat ücretleri, ortez- protez ihtiyaçları, gözlük, işitme cihazı, sağlık hizmeti için gereken ulaşım desteği, ameliyat ya da muayene için gereken konaklama desteği ve Ayrıca  ücretsiz psikolog desteği verileceğini  söyledi.

Toros Mahalle Muhtarı Sibel Polat ,yukarıda belirtiğim tüm malzemeler  ve işlemleri ücretsiz olarak temin ediyoruz dedi.

Polat ihtiyaç sahiplerinin Toros Mahalle Muhtarlığına başvuruda bulunmaları  gerektiğini, başvuruda bulunan ihtiyaç sahiplerinin 1 ay içinde ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir