25 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadın kılığında soygun girişimine: 4 tutuklama…

Kadın kılığında soygun girişimine: 4 tutuklama…

 

 Kadın kılığında soygun girişimine: 4 tutuklama Adana’da kadın kılığına girip tabanca ve pompalı tüfekle soygun yapmaya çalıştıkları kuyumcudan iş yeri sahibinin çekmeceyi açmasıyla korkup kaçan 3 şüpheli ile onların kuryeliğini yapan bir şahıs tutuklandı Adana’da kadın kılığına girip tabanca ve pompalı tüfekle soygun yapmaya çalıştıkları kuyumcudan iş yeri sahibinin çekmeceyi açmasıyla korkup kaçan 3 şüpheli ile onların kuryeliğini yapan bir şahıs tutuklandı.

Olay, bir hafta önce Sarıçam ilçesi Şahintepe Mahallesi’ndeki Zafer A.’ya ait kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, çarşaflı kadın kılığına giren 3 silahlı, motosikletle kuyumcunun önüne geldi. İş yeri sahibine silahı doğrultan şüpheliler, kuyumcunun çekmeceyi açmasıyla kaçtı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, olay anının da yansıdığı güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin olay yerine yakın bir bölgeye minibüsle geldiğini, daha sonra aracın içinden çıkardıkları motosikletle kuyumcuya gittiklerini belirledi. Ekipler, teknik takip sonucu ilk olarak şüphelilerin soygun girişiminde bulunurken giydiği çarşafları boş bir araziye atılmış halde buldu. Ardından ekipler o bölgeye yakın bir sokakta kuyumcuya giren 3 şüphelinin yanı sıra minibüsü kullanan ve soygun planına katıldığı belirlenen 2 şüpheliyi daha tespit edip gözaltına aldı. Gözaltına alınan 5 şüpheli emniyete götürüldü.
Kuyumcuya çarşafla giren ve çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu öğrenilen şüpheliler Bekir E.(19), İbrahim Y.ve Yusuf Ö.’nün ifadelerinde “Kuyumcuya girdiğimizde silah tutukluluk yaptı. Bunun üzerine panikleyip hemen kaçtık” dediği öğrenildi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Bekir E., İbrahim Y., Yusuf Ö., olayda minibüsü kullanan Ümit Ö. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheli M.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir