26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadın Eli ve Derman ekipleri ev ev dolaşıyor…

Kadın Eli ve Derman ekipleri ev ev dolaşıyor…

Büyükşehir Belediyesi Derman ekipleri ve Ceyhan Belediyesi Kadın Eli ekibi, kırsalda bulunan mahallelerde hizmetlerin aksamaması ve problemlerin kısa sürede giderilmesi için güç birliği yaptı. Mahalleler de düzenlenen hizmet seferberliğinin yanı sıra, Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir belediyesi ekipleri kapı, kapı dolaşarak vatandaşları dinliyor. Ekipler, Kurtkulağı Mahallesinde ev ev dolaşarak vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Halkımızın gönlü rahat olsun. Büyükşehir Belediyemiz ile her zaman istişare içerisinde, sorunların hızlı çözümü ve hizmet odaklı çalışmalarımız devam edecek. Kurmuş olduğumuz derman ekipleri ve kadın eli ekipleri halkımızın istek ve taleplerini dinleyerek anında çözüme kavuşturuyor. Ceyhan için yapacak olduğumuz çalışmalar ve çok güzel projeler var. Ceyhanımızı daha güzel günler bekliyor” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir