18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kaçak içkiye geçit yok…

Kaçak içkiye geçit yok…

Yüreğir İlçe emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda kaçak içki ele geçirildi.

Her yıl çok sayıda kişi kaçak içki nedeniyle hayatını kaybediyor. Yılbaşı kutlamalarında artan alkol tüketimi nedeniyle kentte bir dizi önlemler alınmaya başlandı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kaçak içki konusunda çalışmalarını sıklaştırdı.

ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonları artmaya başladı. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalardan biride, halkın sağlığı ile oynayıp ölümlerine neden olan sahte alkol üreticilerine yönelik oldu.

 

BİR ADRESE OPERASYON

Adana’nın Yüreğir İlçesi Yamaçlı Mahallesi’nde bulunan bir adrese operasyonda yapan ekipler, 178 adet doluma hazır boş alkol şişesi ile 367 litre satışa hazır bandrolsüz alkol, 24 litre etik alkol, 76 litre kaçak alkol, 42 litre alkol araması ve 2 adet huni ele geçirdi. Operasyonda bu alkollerle ilgisi olan 2 kişi gözaltına alındı

2. OPERASYON

Havutlu Mahallesi’nde bir adrese operasyon düzenlen ekipler, burada 8 bin12 litre kaçak alkol, 1 adet kazan, 1 adet damıtma fıçısı, 1 adet krom boru, 1 adet ocak ele geçirdi. Bu operasyonda da 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir