6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Judocular çalışacak salon istiyor!

Judocular çalışacak salon istiyor!

Yavuzlar Judo Kulübü’nün antrenörleri ve başarılı sporcuları antrenman yapacak salonlarının olmadığı için büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bu tabloyu gören veliler dahil antrenman yapılacak salonun tahsis edilmesi noktasında ilgililere seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Veliler adına Abdülbaki Örnek, yaptığı açıklamada,”6 Şubat günü Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından 7 yıldır judo çalışmalarımızı yaptığımız ve yüzlerce lisanslı ve onlarca Türkiye , Balkan şampiyonlarının yetiştiği Yavuzlar Spor Salonumuz önemli ölçüde hasar aldı.  Devamında ise yetkililer tarafından yıkılması yönünde karar çıktı.  O tarihten beri de salonumuza girişimiz yasaklandığı için bir müddet çalışmalarımızı  yapamadık. Antrenmansız kalmamak için hava şartlarının müsait olduğu zamanlarda Yüreğir’deki Millet parkında açık hava çalışmalarımızı yapıyoruz. Antrenörümüz, velilerimizle beraber okulları, kültür merkezlerini ve çeşitli spor salonu olabilecek yerleri gezdik fakat uygun bir yer bulamadık. Yahya Kemal Beyatlı ilköğretim okulunun bodrum katında bir uygun yer bulduk. Fakat milli eğitim müdürlüğünden Eylül ayında açılması planlanan okuldan çalışma yapabilmemiz konusunda uygunluk oluru alamadık.  Eski salonumuzun yıkılıp , aynı alan üzerine yeni bir salon yapılıncaya kadar Yüreğir de minder serip çalışabileceğimiz bir yer aramaktayız. Bu durumu yetkililere iletiyoruz. Bir an önce sesimize kulak versinler.”dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir