2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Jeoloji Mühendisleri Üyelerine ‘Emek’ Ödülü…

Jeoloji Mühendisleri Üyelerine ‘Emek’ Ödülü…

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, düzenli olarak gerçekleştirdiği Danışma kurulunda üyeleriyle görüş alış verişinde bulunurken, Meslekte 40, 30 ve 25 yılını dolduran meslektaşlarına “Emek ödülü” takdim etti.

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİMİ, ÜYELERİNİN GÖRÜŞÜNÜ ÖNEMSİYOR

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube binasındaki danışma kırılı toplantısına öğretim görevlileri, emekli, işsiz, kamuda ve serbest çalışan jeoloji Mühendisleri katıldı. Toplantıda Üniversite – oda, üye – oda, üniversite – öğrenci – oda, serbest büro sahipleri ve oda ilişkileri, örgütlenme vb. konularla ilgili karşılaşılan sorunlar tartışılarak çözüm önerileri sunuldu.

TATAR “SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE BAŞARI, TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE ELDE EDİLECEKTİR”

Danışma kurulunda konuşan Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar,üyelerin istekleri ve önerileri doğrultusunda çalışmaya özen gösterdiklerini ifade ederek,” Çok zor bir süreçten geçen Ülkemizin karşı karşıya olduğu sorunlar mesleğimizi ve meslektaşlarımızı da etkilemiştir. Mesleğimizin en önemli sorunlarından biri olan işsizlik her geçen gün artmaktadır” dedi. Tatar şöyle devam etti;

“Bizler yönetim kurulu olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın karşı karşıya olduğu sorunları çözmek için büyük bir çaba harcamaktayız. Sadece Yönetim Kurulunun bu çabası yeterli olmamaktadır. Bu sorunların çözümünde başarının ancak tüm meslek üyelerimizin katılımı ve birlikteliği ile mümkündür. Danışma Kurullarında meslek ve meslektaşların sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü platformdur”

MESLEKTE 40,30 VE 25 YILINI DOLDURAN ÜYELER ONORE EDİLDİ

Daha sonra meslekte 40 – 30 ve 25. yılını dolduran üyelere emek ödülleri verildi.

Meslekte 40 yılını dolduran Jeoloji Mühendisleri; Hüseyin Paksoy, Selim İnan, Mithat Hasarı ve Niyazi Avşar, Meslekte 30 yılını dolduran Jeoloji Mühendisleri; Adnan Sunay, Hüseyin Çetinkaya, Mehmet Hamdi İzgi, Metin Ateş, Nail Yılmaz, Leyla Özananar, Levent Uçar, Osman Parlak, Yılmaz Küçükgöde, Zühal Özananar, Ertuğrul Tufan, Özay Demir, Müge Vezir, Özcan Alptekin, Davut Yıldırım, Mehmet Hakan Karataş, İhsan Çiçek,Meslekte 25 Yılını dolduran Jeoloji Mühendisleri; Mürsel Ünal, Nevzat Böke, Nilda Yalçın, Hidayet Tağa, Nurettin Akel, Levent Akduman, Güldemin Öğrünç, Serhat Çelik, Ogün Çalıseki, Şerafettin Bozkurt, Ali Ekber Arslan ve Kurtul Vatan Dinçer.

“Emek Ödülü”takdiminden sonra kokteyl verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir