21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / JCI Adana’da Yönetim Belli Oldu…

JCI Adana’da Yönetim Belli Oldu…

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (Junior Chamber International) Adana Şubesi’nin 28. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa oy birliğiyle Necati Ulaştırıcı seçildi.

YENİ YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ

Yol İş Holiday Otel’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’unda Divan Başkanlığını JCI Senatörü Murat Drahor yaptı. Divan Başkan Yardımcısı Senatör Ayben Erdem ve Divan üyesi Senatör Kutay Boğa ise diğer Divan Üyeleri oldu. Yönetim Kurulu ise Gizem Betül Benne, İlknur Tetik, Serkan Alakel, Makbule Vayısoğlu, Emin Seyhan ve Buğra Çömez’den oluştu.

“BAŞKANLIĞA SEÇİLMEKTEN GURUR DUYUYORUM”

JCI Adana Şubesi’nin 2024 yılı Genel Kurulu’nda bayrağı devralan Necati Ulaştırıcı, yaptığı teşekkür konuşmasında önemli mesajlar verdi. Türkiye’nin köklü şubelerinden biri olan JCI Adana’nın yeni dönem lideri olarak seçilen Ulaştırıcı, duygusal bir anlam taşıyan bu göreve getirilmenin büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Ulaştırıcı, “Yeni dönemde aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle emek koyacağız. Birleşmiş Milletler’in desteklediği köklü bir sivil toplum kuruluşu olarak, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda yerel ve global projelerle toplumda fark yaratan aktif gençlerin öncü küresel ağı olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

“GÖREVİMİZİ LAYIĞIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ”

Yeni dönemde işinde uzman ve daha güçlü bir kadro ile yola çıkmanın ayrıcalığını yaşayacaklarını belirten Ulaştırıcı, “Bu dönemde daha çok paydaşla güçlenmeyi, kurumsal markaları yanımıza alarak pozitif dönüşüme öncülük eden liderler olmayı hedefliyoruz. JCI Adana Şubesi’nin daha etkili ve katılımcı bir şekilde faaliyet göstermesini amaçlıyoruz. JCI Adana Şubesi’nin oy birliğiyle seçilen yeni yönetim kurulunun üzerlerine düşen görevleri layığıyla yerine getireceğinden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir