28 Nisan 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / İstikrarın devamı için duruşumuz net…

İstikrarın devamı için duruşumuz net…

Adana Öğretmenevi’nde düzenlenen programa AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları; Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Adana İl Başkanları, Genç Memur-Sen, Engelli Memur-Sen ve Memur-Sen Adana Kadınlar Komisyonu Başkanları ile divan üyeleri katıldı.

Sezer, Türkiye’de diğerlerine göre değil değerlerine göre sendikacılığın adresi olduklarını vurgulayarak, “Bugüne kadar durduğumuz yer bundan sonra duracağımız yerin de göstergesidir. 28 Şubat’ta, 27 Nisan’da, 15 Temmuz’da neredeysek bugün de aynı yerdeyiz. Büyük Memur-Sen ailesi olarak bu kritik süreçte de milletin sesi olmaya ve duyarlı insanlara ‘İyi ki Memur-Sen var’ dedirtmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Memur-Sen Genel Kurulu yapacaklarını da dile getiren Sezer, “Bugüne kadar kamu çalışanları için ortaya koyduğumuz katma değer ile bundan sonra üzerine ne koyabiliriz onun düşüncesiyle bizlere yakışır bir şekilde Memur-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştireceğiz. Hemen ardından da ülkemizin selameti için ilkelerimizden taviz vermeden, Mehmet Akif İnan’ın bize bıraktığı mirasa sahip çıkarak mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sezer’in ardından AK Partili Doğru, Budak ve Yazgan da birer konuşma gerçekleştirdi.

Topluluk daha sonra Kızılay’ın kan stoklarının kritik seviyelere gelmesi ve bazı ameliyatların ertelenmek zorunda kalması nedeniyle Kızılay Adana Kan Bağışı Merkezi’ne giderek Memur-Sen Adana il Temsilciliği’nin her Ramazan’da geleneksel hale getirdiği kan verme etkinliğine katılıp kan bağışında bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir