26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İsmet Ramazan Selçuk Yazdı…

İsmet Ramazan Selçuk Yazdı…

Türkiye’yi bilmem ama Adana’da “güzel şeyler “ oluyor. 1940 yılında kurulan Adana Demirspor için “4 Temmuz 2018” tarihyeni bir milat olacaktır.

“Kulübe sahip çıkan yok”, “Eyvah Demirspor’a kayyum mu atanacak?”, “40 trilyon borç ne olacak?”, “Diğer takımlar kampta bizim daha tek bir transferimiz yok” süreci ve belirsizliği devam ederken, Demirspor’un başına “talih kuşu” kondu.

Türkiye’nin tanınmış işadamı Murat Sancak ile Adanalı bir grup işadamı ikna edildi ve kaos sona erdi

Demirspor’a böyle bir dönemde sahip çıkan Murat Sancak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.

Sayın Sancak, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen kongrede önemli mesajlar verdi. Adana’da para kazanan işadamlarına çağrıda bulundu. Demirspor’a sahip çıkmalarını istedi. Kulübü profesyonelce yöneteceğinin altını çizdi. Kulübün tek kuruşunun israf edilmeyeceğini, yapılan harcamaların her ay düzenli şekilde kamuoyuna açıklanacağını vurguladı.

Özellikle de başkan olarak kulübe yaptığı harcamalara “temlik” koymayacağını söyledi, verdiği her paranın bağış olacağını anlattı. Böylece kulübe harcama yapıp da, sonradan “temlik” yoluyla faiziyle birlikte isteyen başkanların “kulaklarını” çınlattı.

Sayın Sancak samimi ve çok gerçekçi konuştu. “Bu yıl için şampiyonluk vadetmiyorum, ama olursa ne ala” dedi. Israrla taraftarlardan “sabır” istedi. Birinci ligde mücadele eden bir takımın başkanı olarak kalmayı düşünmediğini bildirdi. Yani hedeflerinin çok büyük olduğunu ifade etti.

Bu yazdıklarım Sayın Sancak’ın konuşmasından benim adıma göze çarpanlar.

Şunu söylemekte fayda var. Çiçeği burnunda başkanın söylediklerinin hepsi önemli. Mesajları da yerinde.

Özellikle de “sabır” isterken, Aytaç Durak’la bir anısını anlattı ve “Ben diğer başkanlar gibi olmayacağım. Sabır ve destek istiyorum. Desteği görmediğim an istifa ederim” diyerek ne kadar kararlı olduğunun da altını çizdi.

Özetle; Murat Sancak ve yönetimdeki değerli isimler Demirspor için bir şanstır. Zaman geçse de transfer sezonu henüz bitmemiştir. Öncelikle teknik heyet, sonra da yapılacak önemli transferlerle kadro oluşturulur.

En önemli unsur kulübün şu an 40 milyon lira borcu olsa da, bana göre “ekonomik sıkıntısı” yoktur. Bu rakam Murat Sancak ve yönetimi için teferruattan ibarettir.

Yeter ki;

Destek olun ve sabredin.

Göreceksiniz;

Güzel günler yakındır.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir