3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ‘İNŞALLAH HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ’

‘İNŞALLAH HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ’

Adana’nın yeni valisi Yavuz Selim Köşger, göreve başlar başlamaz basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklama yaptı. Köşger, “Bugün beni karşılayan simalardan aldığım pozitif enerji Adana’da hep birlikte güzel işler yapacağız” dedi.

10.08.2023 tarih ve 32275 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Atamaları Hakkında Karar” ile Adana Valiliği görevine atanan Vali Köşger, 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü yeni görev yeri olan Adana’ya gelerek görevine başladı.

İl protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından Valilik girişinde çiçeklerle karşılanan Vali Köşger; burada vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle selamlaştı.

Karşılama töreninin ardından makamına geçen Vali Köşger, gazetecilere Adana’nın önemli potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Vali Köşger, kenti daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirterek, “Bize ayrılan bu süreyi en iyi şekilde değerlendirme, verimli kullanma hedefinde ve idealindeyiz. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bugün beni karşılayan simalardan aldığım pozitif enerji bana bunu yapabileceğimizi gösteriyor. İnşallah hep birlikte güzel işler yapacağız.” diye konuştu.

Vali Köşger daha sonra ‘Hayırlı olsun’a gelen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan ve kurum müdürlerini Valilik makamında ağırladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir