26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İncirlik’te Alarm Sürüyor…

İncirlik’te Alarm Sürüyor…

Koalisyon ülkeleri tarafından terör örgütü IŞİD’e karşı kullanılan Adana’daki İncirlik Hava Üssü’nde, terör olaylarında dikkatli olunması için geçen yıl verilen, ‘Charlie Alarmı’ (sarı alarm) devam ediyor. Üssün içindeki yaşam alanlarında da sarı zemin üzerine yazılan ‘Charlie’ uyarısı dikkat çekiyor.

İncirlik Üssü’nde, en üst seviye ‘Delta’nın bir alt konumundaki ‘Charlie’ alarmı üs içindeki yabancı asker ve ailelerinin görebileceği kafe, lokanta ve alışveriş merkezlerinin girişlerine de terör saldırılarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı ve üzerinde ‘Charlie’ yazan sarı alarm levhaları bulunuyor. Uyarı levhasının üzerinde, ‘Bu durum terörle ilgili herhangi bir olay olduğunda ya da personele veya tesislere yönelik terör faaliyetlerinin gerçekleşebileceği yönde bir istihbarat alındığında uygulanmaktadır’ yazıyor. İncirlik Üssü şu an terör örgütü IŞİD’le mücadelede aktif olarak kullanılıyor. Üste Türk Hava Kuvvetleri, ABD’nin 39’Uncu Hava Üs Kanat Komutanlığı’na bağlı uçaklarla, IŞİD’le mücadele için Koalisyon ülkelerinin farklı tipte uçakları bulunuyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir