19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İLGİNÇ HABER…

İLGİNÇ HABER…

İZMİT’te kimliği belirlenemeyen bir hayvanseverin, ölen kedisini Kent Ormanı’na gömdüğünü gören bir vatandaşın ‘bebek gömüyorlar’ diye ihbarda bulunması jandarmayı alarma geçirdi. Belirtilen yeri kazan ekipler kedi ölüsüylü karşılaştı.

Olay Kocaeli Üniversiteki Kamüsü’nün de bulunduğu Umuttepe mevkisindeki Kent Ormanı’nda meydana geldi. Burada ailesiyle birlikte dolaşan bir vatandaş, bir kişinin çukur kazıp içine havluya sarılı bir şey yerleştirdikten sonra çukuru kapattığını gördü. Bu kişinin çukurun çevresine taşlar dizdikten sonra ayrıldığını izleyen vatandaş, gömüleni bebek sanarak jandarmaya telefonlaihbarda bulundu.

İhbarı üzerine İzmit İlçe Jandarma ekipleri harekete geçerek Kent Ormanı’na geldi. Belirtilen yeri bulan jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcısı’na da haber verdikten sonra mezarı kazmaya başladı. Çukuru kazan ekipler havluya ulaştılar. Havluyu açan ekipler Bebek cesedi yerine kedi ölüsüyle karşılaşınca, herkes rahat bir nefes aldı.

KAYNAK: DHA

Daha fazlasını oku: Bebek gömüldü dediler ‘kedi’ çıktı! – Gündem Haberleri – Güncel Haber – Haber – Spor Haberleri- Sıcak haber – Yerel Haber http://haber.rotahaber.com/bebek-gomuldu-dediler-kedi-cikti_488230.html#ixzz3DJc7urtv
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir