27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / İLÇE SEÇİM KOMİTESİ 40 KÖY GEZDİ…

İLÇE SEÇİM KOMİTESİ 40 KÖY GEZDİ…

Yarın yapılacak olan cumhur başkanlığı seçimleri için CHP il başkanlığı tarafından oluşturulan ve başkanlığını Yalçın Özen’in yaptığı seçim komitesi on gün içerisinde kırk köy ve kasabayı gezerek,Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.
Yapılan çalışmaları anlatmak için komite üyesi Kasım Kara ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Yalçın Özen,”vatandaşların sağduyusuna güvendiğini” söyledi.
Özen, önemli bir süreç yaşandığını ve demokratım ve ülkemin dönüştürülmesini istemiyorum diyenlerin mutlaka sandığa gitmeleri gerektiğini belirterek, ” Gittiğimiz yerlerden edindiğimiz izlenim çok iyi muhazafakar olarak bilinen köylerde dahi Ekmelettin bey için olumlu yaklaşımlar ar bu yüzden tahminim Ceyhan’da yüzde 65 in üzeride oy bekliyoruz. daha fazla zaman olsa idi bu rakam daha yüksek olabilirdi. ne yazık ki CHP ilçe başkanlığı talebimizi gözardı etti ve ancak İl başkanlığının girişimiyle bu çalışmaları yapabildik” dedi.
Komite üyesi Kasım Kara ise Ceyhan’da CHP’i yeniden iktidar yapmak için ilçe başkanlığına aday olduğunu ve bunun çalışmalarına başladığını belirterek, ”kazanma ihtimalimizin yüksek olduğu bir yerel seçimi malesef kaybettik. Bireysel hatalar ve organizasyonsuz çalışma bunu sağladı. Yeni bir yönetimle yola çıkıp CHP’yi Ceyhan’da yeniden ayağa kaldırmalıyız. Budan tüm sağ duyulu CHP’lilere sesleniyorum, ” Gelin hep birlikte partimizi iktidara taşıyalım” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir