27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Çevre / İki tarım işçisi boğuldu…

İki tarım işçisi boğuldu…

Adana’da şeftali bahçesinde çalışırken serinlemek için sulama kanalına girip boğulma tehlikesi geçiren 20 yaşındaki Yunus Çelik ile kurtarmak için suya atlayan 24 yaşındaki Fethullah Yaşar akıntıya kapılarak kayboldu.

Mardin’de yaşayan Yunus Çelik, çalışmak için merkez Seyhan İlçesi’nin Dağlıoğlu Mahallesi’nde oturan tarım işçisi akrabalarının yanına geldi. Akrabaları ile birlikte Kamışlı Mahallesi’ndeki şeftali bahçesine giden Çelik, akşama kadar çalıştı.

Sıcaktan bunalan Çelik, serinlemek için sulama kanalına girdi ancak bir süre sonra akıntıyla birlikte sürüklenmeye başladı. Çelik’in boğulma tehlikesi geçirdiğini gören 2 çocuk babası Fethullah Yaşar, kurtarmak için suya atladı. Yaşar, Çelik’i tutup kıyıya doğru çekmek istedi. Bu sırada paniğe kapılan Yunus Çelik, Yaşar’ın boğazına sarıldı. İki genç akıntıya kapılarak bir süre sürüklendikten sonra gözden kayboldu.

Gençlerin yakınları kanala girerek Çelik ve Yaşar’ı aradı ancak bir sonuç alamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve kurtarma ekipleri, gençleri bulabilmek için çalışma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir