26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İki Kız Kardeş 2 Ay Arayla Aynı Bölgede Aynı Gün İntihar Etti…

İki Kız Kardeş 2 Ay Arayla Aynı Bölgede Aynı Gün İntihar Etti…

Dün bir mağazanın 9. katındaki balkondan atlayarak intihar eden genç kadının kız kardeşinin de iki ay önce mağazanın karşısındaki otelin 5. katından yine bir pazar günü atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı
Edinilen bilgiye göre, olay Döşeme Mahallesinde dün meydana geldi. İddiaya göre bir mağazanın 9. kattaki kafeteryasına gelen Selver D. bir süre sonra sigara içmek için balkona çıktı. Ancak geri içeri girmeyince mağaza çalışanları merak edip kontrol ettiklerinde kadını mağazanın önündeki beton zeminde hareketsiz halde yatarken gördü. Bunun üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
2 ay önce kız kardeşi de mağazasının karşısındaki otelde intihar etmiş
Polis şahsın kimliğinden ailesine ulaşmaya ve neden intihar ettiğini araştırmaya başladı. Polis araştırma yaparken genç kadının kız kardeşi Mihriban D.’nin 2 Eylül Pazar günü aynı mağazanın hemen karşısındaki otelin 5. katından atlayarak intihar ettiği belirledi.
Polis yaptığı araştırmada ilk intihar eden genç kadının psikolojik sorunları olduğunu bu nedenle intihar ettiğini saptadı. Polis dün intihar eden genç kadının ise kız kardeşinin acısına dayanamayarak onun intihar ettiği yerde ölmek istediğini, ancak otele giremeyince mağazaya girip kız kardeşi gibi kaldırıma atlayarak intihar ettiğini belirledi.
Genç kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Genç kadının cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir