19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / İcradan yarı fiyatına satılık Ferrari…

İcradan yarı fiyatına satılık Ferrari…

Ferrari F 430 marka 2008 model otomobil, Adana 6. İcra Dairesi tarafından 27 Kasım günü saat 11.00’de yarı fiyatı olan 125 bin liraya satışa çıkacak. Aracın yakıt tipi benzin olup vites tipinin otomatik, renginin ise kırmızı olduğu şartnamede yer alıyor.
“BU TİP SPOR ARABALAR İNANILMAZ İLGİ GÖRÜYOR”
Açık arttırma usulü ile satışın yapılacağını hatırlatan icra uzmanı Caner Çakı, “Özellikle bu tip spor arabaların ihaleleri inanılmaz ilgi görüyor. Bu yıl icradan Porsche, Maseratti ve Lamborgini gibi spor ve özel marka araçlar ihaleye çıkmış ve değerlerinin altında bir fiyatla alıcıları ile buluşmuştu. Bu defa 250 bin TL değerindeki Ferrari marka aracı yarı fiyatı olan 125 bin TL’ye alma fırsatının bulunduğu bir ihale olacağını görüyoruz.” ifadelerini kullandı.
“BU KONUYU GÜNDEME GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
İcradan satışa çıkan araç ihalelerinin her zaman avantajlı olduğunu hatırlatan Çakı, “Biz bu konuyu sürekli gündeme getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Çünkü icradan alınacak araçlar hem devlet güvencesi altında oluyor hem de avantajlı fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor. Alıcıların tek yapması gereken ise önce internet üzerinden icralık araç araştırması ve ihalelere katılarak bu uygun fiyattaki araçların sahibi olmak.” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

“Gıdaya Erişim Kolaylaştırılabilir”

  Başkan Mehmet Akın Doğan, gıdaya erişimin, her insanın temel hakkı olduğunu söyleyerek, “Gıdaya erişim her geçen …

Kocaispir: “Adana’nın Sorunlarını Çözmek Bize Nasip Olacak”

YorumlaCumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmaları …

Önerilerimizi dikkate alın…

Adana Kent Konseyi üyeleri, yerel seçimler öncesinde kentin sorunlarına getirdikleri çözüm önerilerini yaptıkları çalıştay ile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir