18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Günü’nde doyasıya eğlendi…

Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Günü’nde doyasıya eğlendi…

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında Adana Valisi Süleyman Elban’la buluşup yemek yedi. Ardından verilen konserde müzik eşliğinde eğlenen huzurevi sakinleri, son alarak üstü açık otobüsle kent turu yaptı.
Son 32 yıldır tüm dünyada kutlanan ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ Adana’da da unutulmadı. Bu kapsamda, Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Huzurevi sakinleri ilk olarak Adana Valisi Süleyman Elban ile buluştu. Daha sonra grup Vali Elban ve Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer ile birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından Türk Halk Müziği konserini dinleyen yaşlılar eğlence dolu dakikalar geçirdi. Daha sonra üstü açık otobüsle Adana turu yapan huzurevi sakinleri, son olarak devlet korumasında yaşayan çocukları ziyaret etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir