29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Hülya’yı öldüren katil, ‘sadakatsizlik’ indirimi aldı…

Hülya’yı öldüren katil, ‘sadakatsizlik’ indirimi aldı…

Olay, 4 Ekim 2020’de saat 07.00 sıralarında Belediye Evleri Mahallesi’ndeki apartmanın 2’nci katında meydana geldi. İddiaya göre, evdeki tabanca sesine uyanan S.N.K. (17), spor salonu müdürü annesi Hülya Güllüce’yi yatak odasında kanlar içerisinde buldu. S.N.K.’nin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, Güllüce’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kadının tabanca ile başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu tespit edildi. Güllüce’nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

‘GÜNAYDIN AŞKIM’ MESAJINI GÖRÜNCE ÖLDÜRMÜŞ

Polis, Güllüce’nin dini nikahla beraber yaşadığı inşaat ustası Abdullah Kaya ile uzun süredir arasının bozuk olduğunu, Kaya’nın olay günü sabahı evden ayrıldığını tespit etti. Şüpheli olarak aranan Kaya, kısa süre sonra cinayette kullandığı tabanca ile polise gidip teslim oldu.

Kaya’nın emniyetteki ifadesinde; eşinin bir süredir kendisini aldattığından şüphelendiğini, olay günü Güllüce’nin telefonuna ‘Günaydın aşkım’ yazılı bir mesaj geldiğini, ardından mutfakta sakladığı tabancayı alarak Güllüce’yi öldürdüğünü anlattığı öğrenildi. Abdullah Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir