26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hülya Erdem, Atık Su Arıtma Tesisi’nin temel atma törenine katıldı…

Hülya Erdem, Atık Su Arıtma Tesisi’nin temel atma törenine katıldı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Atık Su Arıtma Tesisi’nin temel atma törenine katıldı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın hayata geçirdiği ve İmamoğlu ilçesine kazandırdığı ‘Atık Su Arıtma Tesisi’nin temel atma törenine, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetimi, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boydovağlu ve yönetimi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, CHP YDK Üyesi Bülent Varaklı, İlçe Başkanları, STK’lar Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

“Bu Hizmetler Size Feda Olsun ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; “ Bugün İmamoğlu İlçemiz için büyük bir gün. Her zaman söylediğim gibi tüm ilçelerimize eşit hizmeti sağlamak için canla başla çalışacağız. Her ilçenin bende yeri ayrıdır. Çünkü geldiğimiz günden bu yana Ceyhan’ın alt yapı sorunları çözmek, bozuk yolların onarımını bakımını asfaltını yapmak için uğraştık. Bugün de buradayız. İmamoğlu ilçemize kazandırdığımız arıtma tesisinin temel atma törenini gerçekleştirdik. Nüfusu artan ve artacak olan yegane ilçelerden birisidir İmamoğlu. 20 yıl içerisinde muhtemelen 50 bin nüfusa yaklaşacak ve ona göre hesaplanmış arıtmadır bu. Bugünkü nüfusa göre değil 20-25 yıl sonraki nüfusu’da içerecek, onların atıklarını da arıtacak bir hesap dahilinde yapıldı. Yaklaşık değeri 22-23 milyon TL fiyat farkı hariç be İmamoğlu küçük bir ilçe olmasına rağmen bizler vatandaşlarımızın en iyi şartlarda yaşamını sürdürebilmeleri için uğraşıyoruz. Feda olsun bu hizmetler sizlere hepinize” dedi.

“İmamoğlu İlçemize Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum”

Temel atma töreninde duydukları memnuniyeti dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ İmamoğlu için bugün çok anlamlı bir gün. Temel atma töreninde hepimiz bir aradayız. Bu projelerin tüm ilçelerimize yapılmasını gönülden istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın tüm ilçelere göstermiş olduğu ilgi alaka ortadadır. Hizmet için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. İmamoğlu’na hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir