26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hizmetli Olmak İçin 3 Bin Başvuru…

Hizmetli Olmak İçin 3 Bin Başvuru…

Adana Milli Eğitim Müdürlüğü’nün açtığı 580 kişilik geçici hizmetli kadrosu için 3 bin kişi başvurdu. Eğitim döneminde asgari ücretle çalışmak isteyen 3 bin kişi, Türkiye İş Kurumu görevlilerinin yapacağı mülakata girebilmek için saatlerce sıra bekledi.

Türkiye İş Kurumu, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün isteği üzerine, okullarda hizmetli kadrosunda çalıştırılmak üzere 580 kişinin alınacağını duyurdu. Eğitim yılı boyunca okulların temizliğini yapacak olan işsizler, geçici de olsa iş bulma ümidi ile kuruma başvurdu. 3 bin kişi başvururda bulununca mülakat sınavı yapılmasına karar verildi. Mülakat için de İsmet İnönü Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin yemekhanesi kullanıldı. Mülakata girmek isteyen yüzlerce işsiz, okulun kapısında toplandı. Alfabetik sıraya göre 30’ar kişilik gruplar halinde salona alınan işsizler ordusu, tek tek masalardaki görevlilere isimlerini yazdırıp, soruları yanıtladı. İş ümidi ile saatlerce kapıda bekleyen işsizlerin mülakatı 10 dakika sürdü. Mülakat sonucu 6 Kasım’da açıklanacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir